Min første bok

Jeg har i lang tid hatt noen tanker rundt det å skrive en bok, en bok om meg selv, om familien min og alt som omringer meg. Det er til og med flere i familien min og venner av meg som har støttet opp under denne ideen, noe som bare gir meg enda mer lyst til å prøve meg på et slikt prosjekt. Men gang på gang ender jeg opp med de samme tankene, nemlig om hvem som kan ville ha lyst til å lese en sånn bok?

skrive bok gård inspirasjon

Boken vil selvfølgelig ha mye innhold som handler om gårdsbruk og de ulike opplevelsene en kan ha ved å drive og bo på en gård. Dette er både fine opplevelser, tunge opplevelser og ikke minst opplevelser man vil huske for resten av livet. Jeg prøver å tenke på at en sånn bok kanskje vil være en in inspirasjon til noen andre der ute som har en drøm om å bo på en gård og drive det alene (med god hjelp av venner og familie..). Jeg vet at jeg noen ganger skulle ønske at det var noen som hadde skrevet en lignende bok før jeg bega meg ut på dette eventyret. Det finnes riktignok kanskje noen sånne hjelpebøker der ute, men kanskje en med en litt mer personlig vri på det hele hadde vært mer passende for meg.

Uansett så skriver jeg dette til dere der ute i håp om at jeg vil få noen tilbakemeldinger om hva jeg bør gjøre. Hadde noen av dere synes det hadde vært spennende eller interessant med en bok om livet på en gård? Jeg kan legge inn ulike tips om dyr, generelt gårdsbruk, fylle boken med bilder av hva jeg holder på med og andre ting. Så det er virkelig bare å komme med eventuelle forslag dere har og selvfølgelig en tilbakemelding på om det her er en god ide eller ikke.