Blogg

Hei og velkommen til min aller første bloggpost her på Simongard.no! Her vil jeg oppdatere med jevne mellomrom om mine dager og opplevelser på gården og ellers i livet mitt. Noen ganger vil det være korte oppdateringer mens andre kan det være litt lenger. Denne delen av nettsiden vil nok bli den som blir oppdatert oftest, da jeg alltid har noe nytt å fortelle dere som stikker innom.

De innleggene som jeg skriver inn her vil for det meste handle om meg, mine tanker, mine dager og mine opplevelser, men jeg vil også dra ut og rundt i landet og i andre land for å snakke med andre. Jeg synes nemlig det er utrolig spennende å snakke med andre som driver en gård helt alene, eller på en spesiell eller en unik måte. Mennesker er utrolig oppfinnsomme, så dermed dukker det stadig vekk opp ulike måter en kan gjøre ting på. Jeg skal også forsøke å være flink til å fotografere underveis i mine opplevelser, da bilder alltid gjør en blogg litt mer spennende. De sier jo tross alt at et bilde sier mer enn 1000 ord, noe som passer helt perfekt.

Dersom det er noen der ute som har noe spesielt de ønsker jeg skal skrive om, enten det er innenfor mitt eget gårdsbruk, om meg selv eller om det er noen spesielle steder de ønsker jeg skal reise til og fortelle om. Da er det bare å kontakte meg og fortelle dine ønsker eller ideer så vil jeg gjøre mitt beste i å oppfylle dem.