Om Simongård

Hei og velkommen til min nettside! Jeg som du kanskje allerede har gjettet heter Simon Gård og har startet opp dette nettstedet for å kunne dele mine historier, opplevelser og meninger med dere. I allerede 15 år har jeg nå bodd på min egen gård her i Geiranger. Bildet som dere ser her på toppen er faktisk mitt hjem, et hjem som jeg er utrolig stolt av og som har vært i familien min i lang tid. Jeg var så heldig å arve denne gården helt alene da min oldefar gikk bort for en del år siden, og da jeg alltid hadde en drøm om å flytte hit så dukka endelig sjansen opp.

geiranger fjord gård

Jeg er opprinnelig fra Oslo og er der jeg har vokst opp og har resten av min familie. Heldigvis kommer de veldig ofte på besøk opp til meg, så dem vil dere også få lese og høre mer om. Sammen med meg har jeg en god venn som kommer flere ganger i løpet av uken for å hjelpe meg på gården, for det å drive en gård helt alene er nemlig ingen enkel sak. Det er jeg evig takknemlig for, for uten han så hadde jeg rett og slett ikke kunne oppfylt denne drømmen min.

Da vet dere litt om meg og jeg håper at jeg kanskje vil høre om noen av deres historier gjennom denne nettsiden. Simongård.no har jeg skapt for å kunne dele min hverdag her på gården, men også å kunne dele tips, erfaringer og samtidig få råd fra andre.