Her på gården

Det går sakte men sikkert mot vinteren, også her på gården. Derfor tenkte jeg at jeg kunne komme med en aldri så liten oppdatering om hvordan ting står til her på gården og hva som er på gang. Det blir vel kanskje heller ikke noen oppdatering da dette ser ut som blir min første lille oppdatering om hverdagen her på gården. Så da passer det vel kanskje bedre å introdusere gården for dere og ønske dere alle velkommen!

Min hverdag som gårdseier

Når jeg først tok over denne gården var det selvfølgelig mye hjelp å få i begynnelsen. Denne hjelpen kom fra både familie, venner og naboer som gjerne ville hjelpe til med å få meg i gang. Nå har jeg derimot insett at det er på tide å begynne å klare seg selv og komme seg gjennom hverdagen helt alene. Faktisk hadde jeg min aller første dag alene på gården for et par dager siden og det gikk strålende! Jeg hadde selvfølgelig ikke klart å komme meg gjennom det om det ikke hadde vært for all hjelpen, alle tipsene og opplæringen jeg fikk i forveien. Så til de som har hjulpet meg siden jeg tok over gården vil jeg gjerne si takk til.

Dagen min på gården starter som regel før sola har rukket å stå opp og jeg er inne på fjøset mellom kl5 og kl6 på morgenen hver eneste dag. Det å være en bonde på en gård er nemlig ikke noe mandag til fredag jobb, dette er en jobb som man rett og slett lever for og har 7 dager i uken og 24 timer i døgnet. Gården skal holdes vedlike, dyr skal mates, stelles med og holdes friske. Det er utrolig mye jobb og lange dager, men jeg kan virkelig ikke si noe annet enn at jeg elsker det.