Et nytt prosjekt: Setra

Jeg tenkte at jeg idag skulle fortelle litt om mitt nyeste prosjekt jeg har satt i gang med. Her på gården, på samme måte som de aller fleste gårder jeg vet om har vi en seter som hører til. Den seteren som hører til min gård har dessverre stått helt tomt og ubrukt i lang tid og det er noe som er utrolig kjedelig å se på forfalle år etter år. Derfor tenkte jeg at det var på tide å ta dette i mine egne hender, nå som det faktisk kun er opp til meg å få setra oppe å gå igjen.

Setra har mange gode minner i seg, og dette er utrolig viktig for meg å ta vare på. Huset er fortsatt fylt opp med gode minner som alle besøkende har lagt igjen. Dette er både bilder som er tatt i løpet av feriene våre der og ulike gjenstander kjøpt fra nærbutikker, loppemarkeder og andre steder. Det er denne merkelige blandingen av gjenstander fra alle disse stedene som har gjort setraen til det den er idag og dette skal selvsagt bli. Dermed skal jeg ta ut noen av disse tingene og bringe dem tilbake til live ved hjelp av litt oppussing, maling, beising og sandpapir. I tillegg skal alle bilder inn i nye rammer.

Det største prosjektet er derimot at hele setra skal males både på utsiden og på innsiden samtidig som både vinuder og dører skal oppdateres. Det er nemlig en del trekk i setra, noe som absolutt ikke er noe hyggelig å være inne i når det er full storm utenfor. Dette skal bli et hyggelig sted å tilbringe noen koselig dager i igjen, akkurat som det var før.